Ta stran uporablja cookie, izvedete se več
0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena! Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Kupite licenco Enterprise, plačajte standardno*Prihranite do 50 %!
Licenca Veeam Backup & Replication zagotavlja vrhunsko zaščito podatkov podjetja.Zagotovite brezhibno delovanje za vaše podjetje po polovični ceni.
Nadzor nad več okolji varnostnega kopiranjaTakojšnja obnovitev podatkov, od virtualnih strojev do posameznih datotekNadzor v realnem času, poročila in alarmi
Ponudba velja samo do 31. marca 2019!Pišite nam še danes!
Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.
* Popust velja samo za izbrane doživljenjske licence: Veeam Backup Essential, Veeam Backup & Replication ali Veeam Availablity Suite, skupaj s tehnično podporo na ravni Enterprise, ki velja 2 leti.
Trenutne promocije:
-17%
Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.
S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.
Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Partnerstva
Načini plačila
Metode pošiljanja