0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena! Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.
Ubiquiti

Ubiquiti logo

Ubiquiti Networks je ameriška družba, ustanovljena leta 2005. Ponudba družbe vključuje predvsem brezžične naprave, namenjene zlasti malim in srednje velikim podjetjem. Glavni cilj Ubiquiti je zmanjšanje razlik v dostopu do digitalnih tehnologij z izgradnjo komunikacijskih omrežij po vsem svetu.

 

Vodilne serije naprav airMAX ™, Unifi ™, airFiber ™, airVision ™, MFI ™ in EdgeMAX ™ združujejo inovativne rešitve z moderno tehnologijo in ugodno ceno. Vse to uporabnikom pomaga pri premagovanju ovir v zvezi s komunikacijo.

 

Ubiquiti nudi univerzalne rešitve, ki temeljijo na odprti arhitekturi. Uporaba naprednega operacijskega sistema Air OS omogoča polno izkoriščanje možnosti naprav, ki na njem temeljijo. Sčm sodijo usmerjevalniki, preklopniki, mostiči, postaje point-to-point, postaje point-to-multiple-point in sistemi nadzora CCTV.

 

Naprave proizvajalca Ubiquiti imajo več unikatnih možnosti, kot so na primer nastavljivo upravljanje zmogljivosti (prenašanje/pošiljanje podatkov), klient PPPoE, nastavljanje širine kanala (5/10/20 MHz) ter QoS za storitve kakovosti 802.11e. Zanimiva možnost je tudi Software Development Kit (SDK), ki omogoča programske spremembe in prilagajanje naprav konkretnim potrebam.

 

Glavne značilnosti te nove ameriške znamke je ekstravaganten videz, agresivno trženje, impozantna kakovost ter ugodne cene. Izdelki Ubiquiti veljajo za stabilne naprave, ki se odlikujejo po zelo dobrem dometu in so spodobne zadovoljiti pričakovanja tudi najbolj zahtevnih uporabnikov.

 

Najbolj popularni izdelki so:

- Ubiquiti UniFI – enostaven za uporabo Acess Point, ki dela na frekvenci 2,4 GHz,
- Ubiquiti NanoBridge M – zaščita proti motnjam, zasnovana za zunanje rešitve,
- Ubiquiti NanoStation – rešitev za celovito izgradnjo radijskih mostov,
- Ubiquiti AirCam – kompaktna IP kamera, ki se napaja preko PoE (Power over Ethernet),
- Ubiquiti AirGrid – radijski sistem, ki deluje v standardu 802.11 a/n.

Izbrani izdelki
Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Načini plačila
Metode pošiljanja
Certifikati in nagrade