Tvoja košarica
Izdelki naročilo: 0Znesek: 0,00 €
Izdelki povpraševanje: 0Znesek: 0,00 €
Nakladanje...
Potrebujete pomoč ali nasvet?
Naš prodajni oddelek bo vam z veseljem posredoval podatke, ki jih potrebujete:
+386 1 600 9369

E-mail
info at senetic dot si


Symantec logo

To podjetje, ustanovljeno v 80. letih, se osredotoča zlasti na programsko opremo namenjeno zaščiti in upravljanju podatkov. Ta mednarodna družba je svojo kariero v IT panogi začela z ustvaritvijo urejevalnika besedila in podatkovne baze Q&A, nato se je osredotočila na pakete orodij za razvijalce in končno na pakete protivirusne programske opreme in orodij s skupnim imenom Norton.

 

Symantec je vodilni proizvajalec programja za zaščito spletnih komunikacij, nadzor vsebine, shranjevanje sporočil, zagotavljanje pravne usklajenosti ter protivirusne programske opreme in programja za zaščito pred neželeno pošto.

 

Znani Semantecovi izdelki so tudi programski paketi, kot so na primer Backup Exec, Endpoint Protection in System Recovery.

 

Backup Exec je program, ki omogoča učinkovito arhiviranje podatkov v enostavnem modelu disk-disk-trak. Aplikacija omogoča zaščito podatkov na strežnikih datotek, strežnikih SQL Server in Microsoft Exchange. Zahvaljujoč uporabi tehnologije Granual Recovery Technology (tehnologija podrobne obnove podatkov) omogoča hitro in enostavno obnovo podatkov, tudi takšnih elementov, kot so posamezna sporočila elektronske pošte ali lastnosti in nastavitve uporabnikov.

 

Endpoint Protection je združena rešitev za zagotavljanje varnosti podatkov v podjetjih. Združitev možnosti protivirusne programske opreme z orodji za upravljanje aplikacij in požarnim zidom omogoča popolno zaščito in upravljanje s pomočjo ene nadzorne konzole.

 

System Recovery je programska oprema za obnovo sistema Windows, ki sodeluje z drugimi Symantecovimi rešitvami za zaščito in upravljanje. Program omogoča avtomatizirano upravljanje razpršenih sistemov varnostnih kopij in obnovo podatkov v primeru okvare strežnika ali računalnika. Upravitelj sistema ima na voljo možnost samodejnega kopiranja obnovitvenih točk sistema na oddaljene FTP strežnike.

 

Razprodaja
Potrebuješ opremo zelo nujno ali imaš zelo omejena razpoložljiva sredstva? Oglejte si, kaj vam ponujamo v razprodaji!
Imaš kakšno vprašanje?
Telefoniraj nam ali piši:

+386 1 600 9369
info at senetic dot si
Trenutne promocije:
-18%
-58%
Incorrect e-mail address
Pridružite se našim novicam in ostanite na tekočem z našimi promocijami in novimi izdelki.
Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Zahvaljujemo se vam!
Partnerstva
Načini plačila
Metode pošiljanja