Ta stran uporablja cookie, izvedete se več
Slovenija (spremenite)
Zate smo pripravili trgovino v Tvojem jeziku in v Tvoji valuti.
Izberi svojo lokacijo:
  0
  Povpraševanje
  0,00 €
  0
  Košarica
  0,00 €
  Nakladanje...
  Nakladanje...
  Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
  Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!


  Symantec logo

  To podjetje, ustanovljeno v 80. letih, se osredotoča zlasti na programsko opremo namenjeno zaščiti in upravljanju podatkov. Ta mednarodna družba je svojo kariero v IT panogi začela z ustvaritvijo urejevalnika besedila in podatkovne baze Q&A, nato se je osredotočila na pakete orodij za razvijalce in končno na pakete protivirusne programske opreme in orodij s skupnim imenom Norton.

   

  Symantec je vodilni proizvajalec programja za zaščito spletnih komunikacij, nadzor vsebine, shranjevanje sporočil, zagotavljanje pravne usklajenosti ter protivirusne programske opreme in programja za zaščito pred neželeno pošto.

   

  Znani Semantecovi izdelki so tudi programski paketi, kot so na primer Backup Exec, Endpoint Protection in System Recovery.

   

  Backup Exec je program, ki omogoča učinkovito arhiviranje podatkov v enostavnem modelu disk-disk-trak. Aplikacija omogoča zaščito podatkov na strežnikih datotek, strežnikih SQL Server in Microsoft Exchange. Zahvaljujoč uporabi tehnologije Granual Recovery Technology (tehnologija podrobne obnove podatkov) omogoča hitro in enostavno obnovo podatkov, tudi takšnih elementov, kot so posamezna sporočila elektronske pošte ali lastnosti in nastavitve uporabnikov.

   

  Endpoint Protection je združena rešitev za zagotavljanje varnosti podatkov v podjetjih. Združitev možnosti protivirusne programske opreme z orodji za upravljanje aplikacij in požarnim zidom omogoča popolno zaščito in upravljanje s pomočjo ene nadzorne konzole.

   

  System Recovery je programska oprema za obnovo sistema Windows, ki sodeluje z drugimi Symantecovimi rešitvami za zaščito in upravljanje. Program omogoča avtomatizirano upravljanje razpršenih sistemov varnostnih kopij in obnovo podatkov v primeru okvare strežnika ali računalnika. Upravitelj sistema ima na voljo možnost samodejnega kopiranja obnovitvenih točk sistema na oddaljene FTP strežnike.

   

  Trenutne promocije:
  -16%
  Ostanite v stiku!
  Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.
  S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.
  Incorrect e-mail address
  This e-mail address has already been confirmed.
  This e-mail address has not been confirmed yet.
  Hvala!
  Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
  Partnerstva
  Načini plačila
  Metode pošiljanja