0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena! Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.

Vaš globalni tehnološki partner

IT rešitve, ki jih potrebujete, izkušnje in znanje, ki jih pričakujete.
CEO
,,We support companies around the world with the best-in-class products and services, while challenging ourselves to always deliver more than expected.”
CEO
Marcin Bialozyt
CEO, Senetic
O nas Senetic je globalni ponudnik IT-rešitev za poslovne in javne organizacije, ki morajo vzpostaviti sodelovanju prijazen digitalni ekosistem in želijo zagotoviti nemoteno vsakodnevno delovanje. Z 15 leti izkušenj na trgu svojim strankam ponujamo rešitve, ki jih sami uporabljamo vsak dan.
Kontaktirajte nas Senetic GmbH Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland +386 1 600 9369 [email protected]
Delujemo v vseh gospodarskih panogah. Preverite, kako podpiramo vsakodnevno delo podjetij po vsem svetu.
Oblak Strojna oprema Programska oprema
Oddajanje IT v zunanje izvajanje Izobraževanje
Delujemo na vseh celinah. Oglejte si, kje smo in kako rastemo kot globalni ponudnik informacijskih rešitev.
Strastni ljudje so temelj vsakega podjetja. Spoznajte ljudi, ki ustvarjajo družbo Senetic in vsak dan skrbijo za naše stranke.
Pridružite se nam Našim ekipam se vsak teden pridružijo izkušeni strokovnjaki. Želja po razvoju in doseganju skupnih ciljev nam daje občutek zadovoljstva. Pridružite se nam!
Preberite več o nas Specializirani smo za zagotavljanje Microsoftovih storitev v oblaku za podjetja: Office 365, Azure in SharePoint. Smo tudi vodilni ponudnik omrežij, strežnikov, programske opreme in druge opreme IT za podjetja. Nenehno učenje nam omogoča učinkovito izpolnjevanje potreb strank po vsem svetu. Naš cilj je slediti najnovejšim industrijskim trendom in razširiti ponudbo izdelkov v skladu s pričakovanji naših strank.
1
ODKRIJTE MOŽNOSTI Vaše iskanje ustrezne rešitve je končano. Naša bogata ponudba izdelkov ponuja več sto tisoč izdelkov in storitev, s katerimi lahko zadovoljimo vaše posebne potrebe.
2
POSVETUJTE SE Z NAŠO EKIPO Naši strokovnjaki so tu za vas, da vam pomagajo in ponudijo svoje strokovno znanje na vsakem koraku vaše poti do optimalne rešitve IT.
3
IZVEDITE PROJEKT S skupnim znanjem in učinkovitostjo že 15 let podpiramo podjetja in oblikujemo močno skupnost zaupanja vrednih strank.
4
UČITE SE OD STROKOVNJAKOV Uporaba znanja za izboljšanje strokovnih spretnosti je odličen način, kako vplivati na svojo panogo. S svojim strokovnim znanjem na področju IT vas bomo podpirali na vsej poti.
5
ZAUPAJTE NAŠIM IZKUŠNJAM Osredotočanje na vašo osnovno dejavnost je mogoče le, če je vaša informacijska tehnologija v varnih rokah. Kot zaupanja vreden partner skrbimo za infrastrukturo IT od začetka do konca.
SODELOVANJE S PODJETJEM SENETIC POMENI:
na tisoče izdelkov, ki so takoj na voljo zaradi obsežne globalne mreže partnerjev in distributerjev
Posebna in nišna naročila, ki so zaradi učinkovitega logističnega omrežja izvedena naslednji delovni dan
celovite storitve za projekte IT: od svetovanja in revizije do vzdrževanja infrastrukture
Strokovna podpora in usposabljanje na področju strojne in programske opreme za mala in srednje velika podjetja, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah v industriji IT
Globalna širitev Podjetje Senetic si že od prvega dne prizadeva za mednarodno širitev. Prvo tujo podružnico smo odprli leta 2010 v Združenem kraljestvu. V naslednjih letih smo sistematično širili območje delovanja na več držav. Trenutno imamo 27 poslovalnic in 151 trgov po vsem svetu.
Our Team
15 dolgoletne izkušnje na področju IT
27 pisarne po vsem svetu
151 nacionalni trgi
2M strank na leto
Nenehno naraščajoče znanje in izkušnje nam omogočajo, da natančno določimo potrebe lokalnih strank ter jim zagotovimo želene izdelke in storitve. Ponudbo oblikujemo na podlagi trenutnih tehnoloških trendov ter sprememb, ki jih ti prinašajo v svet in družbo. Vsako leto se skupnosti naših stalnih strank pridružijo organizacije z vsega sveta. To potrjuje zaupanje, ki ga imajo naše stranke v nas kot ponudnika informacijske tehnologije. Ponosni smo, da lahko vplivamo na rast in digitalizacijo podjetij po vsem svetu.
2009
Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image
Izdelki in storitve
Oblak
Strojna oprema
Programska oprema
Oddajanje IT v zunanje izvajanje
Izobraževanje
Rešitve v oblaku za učinkovitost
Our Products
Ekipa podjetja Senetic na podlagi dolgoletnih izkušenj ponuja Microsoftove rešitve v oblaku: Office 365, Exchange, Azure in SharePoint, skupaj z najnovejšim znanjem in izkušnjami, za svetovanje, načrtovanje in izvajanje procesov v vaši organizaciji.
KORISTI ZA UPORABNIKE Nemoteno delo Intuitivna delovna orodja Učinkovito sodelovanje
KORISTI ZA IT Pristop od začetka do konca Strokovno znanje in izkušnje Tečaji usposabljanja
KORISTI ZA VODSTVO Prilagodljivi licenčni načrti Izkušeni svetovalci Večja varnost
Zanesljiva strojna oprema
Our Products
Na podlagi dolgoročnih poslovnih odnosov s proizvajalci organizacijam dobavljamo vrhunske računalniške naprave. Preverjeni strežniki, usmerjevalniki, pomnilniki in dodatki, ki jih ponujamo, so vedno prilagojeni njihovim poslovnim potrebam.
KORISTI ZA UPORABNIKE Zanesljivost Priročnost za uporabnike Sodobna zasnova
KORISTI ZA IT Vrhunska tehnologija Strokovno znanje in izkušnje Najnovejše različice
KORISTI ZA VODSTVO Stroškovna učinkovitost celovita storitev Strokovno svetovanje
Lokalne rešitve za učinkovitost
Our Products
Portfelj programske opreme za lokalno uporabo, ki jo ponuja podjetje Senetic, se osredotoča na računalniško varnost, obnovitev po nesreči in virtualizacijo. Ponujamo tudi rešitve, ki so ključnega pomena za vsako organizacijo: Microsoft Windows in Office.
KORISTI ZA UPORABNIKE Razpoložljivost 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 7 dni v tednu Dostava v realnem času Zanesljivost
KORISTI ZA IT Vrhunske rešitve Strokovno znanje in izkušnje Najnovejše različice
KORISTI ZA VODSTVO Stroškovna učinkovitost Brezhibno delovanje Strokovno svetovanje
Zunanje storitve IT za prilagodljivost
Our Products
Senetic zagotavlja celovite, prilagojene storitve izvajanja in vzdrževanja. Prepustite IT strokovnjakom.
KORISTI ZA UPORABNIKE Nemoteno delovanje Vsestranski dostop do službe za pomoč uporabnikom Strokovno in učinkovito servisiranje
KORISTI ZA IT Dostop do najnovejšega znanja in izkušenj Obvladovanje pogodb s tretjimi osebami Prilagodljivost ekip in raznolikost projektov
KORISTI ZA VODSTVO Znižanje stroškov Omejeno poslovno tveganje Osredotočenost na osnovno dejavnost
Izobraževanje za pridobivanje spretnosti
Our Products
Senetic Academy je naša spletna platforma za tečaje. Ponuja najnovejše znanje z različnih področij IT v dostopni obliki video lekcij.
SENETIC ACADEMY JE NAMENJENA:: Administratorji Zmogljivi uporabniki Prodajni svetovalci
SENETIC ACADEMY PONUJA:: Praktičen pristop v resničnem življenju Priročna oblika Doživljenjska veljavnost registracije
SENETIC ACADEMY OMOGOČA:: dostop do najnovejšega znanja in izkušenj učenje nasvetov in trikov od strokovnjakov gradnjo osebne blagovne znamke
Naša ekipa Naša globalna ekipa šteje skoraj 200 ljudi. Uživamo v svojem delu in v ljudeh. Skupaj z zavzetostjo nam ta pristop omogoča, da se nenehno razvijamo.
Med nami so strokovnjaki za omrežne in strežniške rešitve ter programsko in strojno opremo. Tu so tudi sodelavci, odgovorni za pravilno delovanje spletnega mesta, računovodje in drugi strokovnjaki.
 • Marcin
  Marcin Bialozyt CEO
  Senetic je rezultat njegove dolgoletne strasti do IT. Pred tem je bil poklicno povezan z nepremičninsko industrijo. Podjetje vodi tako, da mu postavlja nove cilje in razvojne usmeritve ter začrtuje splošno usmeritev podjetja. Ko mu čas dopušča, se rad loti strogo tehničnih nalog, kot sta programiranje ali konfiguracija. Zasebno je navdušen jadralec in se že več let zanima za letalstvo.
 • Lukasz
  Lukasz Bojar Vice President Sales & Marketing
  Pri podjetju Senetic je od leta 2014 odgovoren za oblikovanje vizije in prodajne strategije podjetja. Pridobivanje novih prodajnih trgov po vsem svetu je njegov poklicni cilj. Ima več kot 10 let izkušenj na področju vodenja, poslovnega razvoja in prodaje, ne le v industriji IT, ki jih deli kot govorec na industrijskih konferencah. Po končanem delovnem času se sprošča z vadbo ali preizkušanjem novih glasbenih zvrsti med tekom v parku.
 • Malgorzata
  Malgorzata Schatton Vice President Finance & Accounting
  Družbi Senetic se je pridružil leta 2015. Po izobrazbi je diplomirana ekonomistka in ima veliko znanja in izkušenj na področju finančnega in notranjega kontrolinga, projektnega kontrolinga in finančnih analiz. Odgovorna je za upravljanje financ podjetja ter oblikovanje in izvajanje finančne strategije podjetja. V prostem času uživa v dobri kriminalki ali na potovanjih.
 • Aneta
  Aneta Bialozyt HR Business Partner
  V podjetju Senetic je zaposlena od leta 2012, ko je podjetje štelo le 20 ljudi. Tu se je začela njena pustolovščina s človeškimi viri, ki se je spremenila v trajno poklicno izbiro. Podjetje pozna do potankosti in je z leti oblikovala njegovo kadrovsko politiko. Delo z ljudmi je njena strast. Kot zelo aktivna oseba uživa v športu, zlasti v ekstremni izvedbi. Prav tako rada obiskuje nove kraje in spoznava nove ljudi.
 • Jacek
  Jacek Kowalczyk IT Director
  S podjetjem Senetic je povezana od prvega dne. Njegova strast do IT, prilagodljivost in predanost so mu omogočili, da je aktivno gradil potencial podjetja, hkrati pa se profesionalno razvijal. Še posebej ga zanimajo tehnologije, ki podpirajo poslovanje in razvoj podjetja. Zasebno bodoči športnik in strasten programer.
 • Zsolt
  Zsolt Potor Microsoft Global Director
  Ima več kot 10 let izkušenj na področju IT - na področju prodaje, strategije, digitalne preobrazbe, sodobnega delovnega mesta, sodelovanja, varnosti programske opreme. Diplomiral je na Univerzi Corvinus v Budimpešti, smer finance in informacijska tehnologija, pozneje pa menedžment poslovne informatike. V podjetju Senetic od leta 2021 - odgovoren za razvoj prodaje Microsoftovih rešitev strokovnjak, ki si vsakodnevno prizadeva deliti svoje znanje na strankam razumljiv in dostopen način. Zasebno je ljubitelj potovanj in spoznavanja drugih kultur.
Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Načini plačila
Metode pošiljanja
Certifikati in nagrade