Ta stran uporablja cookie, izvedete se več
Slovenija (spremenite)
Zate smo pripravili trgovino v Tvojem jeziku in v Tvoji valuti.
Izberi svojo lokacijo:
  0
  Povpraševanje
  0,00 €
  0
  Košarica
  0,00 €
  Nakladanje...
  Nakladanje...
  Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
  Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!

  O podjetju

  Smo podjetje, ki stavi na dinamični razvoj. Sistematično širimo področje dejavnosti v IT industriji. Nudimo najboljše omrežne in strežniške rešitve, kar jih je na trgu, ter najnovejšo programsko opremo, pri čemer se osredotočamo na preverjene prestižne znamke. Zadovoljstvo strank je naša prioriteta.

  Z dvigom usposobljenosti in zagotavljanjem opreme najvišjega kakovostnega razreda podpiramo delovanje strank komercialnega in javnega sektora ter s področja izobraževanja. Predlagamo rešitve, med drugim Cisco, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec, VMware.

  Zanesljivost naših nudenih proizvodov skupaj s strokovnim svetovanjem imajo rezultirajo v tem, da je naša ponudba deležna precejšnjega zanimanja. V odziv na naše stalno pridobivanje dodatnih usposobljenosti na področju nudenih proizvodov smo prejeli naziv "Zlati certificirani partner Microsoft."

  Sistematično povečujemo svoje kvalifikacije. Rešitve, ki jih nudimo, so na voljo po konkurenčnih cenah, kar omogoča strankam, da se lahko zalagajo z najboljšimi proizvodi na trgu.

  Povezujoči potrebe tudi najmanjših podjetij s široko ponudbeno paleto največjih svetovnih proizvajalcev, integriramo trg IT v Evropi in pospešujemo pretok sodobnih rešitev.

  S širjenjem področja dejavnosti si prizadevamo, da se razviti odnosi z dobavitelji, mreža kontaktov in s tem povezane koristi odrazijo v zadovoljstvu naših strank. Vsi odjemalci so za nas enako pomembni, ne glede na njihovo tržno pomembnost ali vrsto poslovnih potreb.

  Trenutne promocije:
  Ostanite v stiku!
  Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.
  S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.
  Incorrect e-mail address
  This e-mail address has already been confirmed.
  This e-mail address has not been confirmed yet.
  Hvala!
  Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
  Partnerstva
  Načini plačila
  Metode pošiljanja