Tvoja košarica
Izdelki naročilo: 0Znesek: 0,00 €
Izdelki povpraševanje: 0Znesek: 0,00 €
Nakladanje...

O podjetju

Smo podjetje, ki stavi na dinamični razvoj. Sistematično širimo področje dejavnosti v IT industriji. Nudimo najboljše omrežne in strežniške rešitve, kar jih je na trgu, ter najnovejšo programsko opremo, pri čemer se osredotočamo na preverjene prestižne znamke. Zadovoljstvo strank je naša prioriteta.

Z dvigom usposobljenosti in zagotavljanjem opreme najvišjega kakovostnega razreda podpiramo delovanje strank komercialnega in javnega sektora ter s področja izobraževanja. Predlagamo rešitve, med drugim Cisco, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec, VMware.

Zanesljivost naših nudenih proizvodov skupaj s strokovnim svetovanjem imajo rezultirajo v tem, da je naša ponudba deležna precejšnjega zanimanja. V odziv na naše stalno pridobivanje dodatnih usposobljenosti na področju nudenih proizvodov smo prejeli naziv "Zlati certificirani partner Microsoft."

Sistematično povečujemo svoje kvalifikacije. Rešitve, ki jih nudimo, so na voljo po konkurenčnih cenah, kar omogoča strankam, da se lahko zalagajo z najboljšimi proizvodi na trgu.

Povezujoči potrebe tudi najmanjših podjetij s široko ponudbeno paleto največjih svetovnih proizvajalcev, integriramo trg IT v Evropi in pospešujemo pretok sodobnih rešitev.

S širjenjem področja dejavnosti si prizadevamo, da se razviti odnosi z dobavitelji, mreža kontaktov in s tem povezane koristi odrazijo v zadovoljstvu naših strank. Vsi odjemalci so za nas enako pomembni, ne glede na njihovo tržno pomembnost ali vrsto poslovnih potreb.

Razprodaja
Potrebuješ opremo zelo nujno ali imaš zelo omejena razpoložljiva sredstva? Oglejte si, kaj vam ponujamo v razprodaji!
Imaš kakšno vprašanje?
Telefoniraj nam ali piši:

+386 1 600 9369
info at senetic dot si
Trenutne promocije:
-75%
-22%
-89%
Incorrect e-mail address
Pridružite se našim novicam in ostanite na tekočem z našimi promocijami in novimi izdelki.
Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Zahvaljujemo se vam!
Partnerstva
Načini plačila
Metode pošiljanja