Tvoja košarica
Izdelki naročilo: 0Znesek: 0,00 €
Izdelki povpraševanje: 0Znesek: 0,00 €
Nakladanje...
Potrebujete pomoč ali nasvet?
Naš prodajni oddelek bo vam z veseljem posredoval podatke, ki jih potrebujete:
+386 1 600 9369

E-mail
info at senetic dot si


Red Hat logo

Je ameriško računalniško podjetje, ustanovljeno leta 1993. Poznano je predvsem po svojem vodilnem izdelku Red Hat Linux, ki je različica Linuxa. Družba podpira tudi prosto programje in prispeva k razvoju sistema Fedora.

 

Red Hat Linux je najstarejša različica Linuxa Popularnost je pridobila zahvaljujoč precejšnjemu številu nastavitvenih orodij, ki so začetnim uporabnikom omogočale optimalno upravljanje sistema, podpora RPM paketov pa je olajšala namestitev programske opreme. Zadnja različica sistema, ki je bila na voljo, je bila označena s številko 9. Nato je bil sistem razdeljen na dve veji: nekomercialno z imenom Fedore in komercialno različico Red Hat Enterprise Linux. Sistema temeljita na grafičnem delovnem okolju GNOME.

 

Sistem se najpogosteje uporablja v sistemih za upravljanje strežnikov tiska, pošte, podatkovnih baz in delovnih postajah ter v sistemih, odgovornih za usmerjanje prometa v omrežju.

 

Stabilnost, ki jo nudi sistem, je bila hitro opažena in uporabljena na dinamično se razvijajočem spletnem trgu. Večplatformnost in podpora številnih omrežnih protokolov je omogočila učinkovito integracijo več operacijskih sistemov različnih proizvajalcev.

 

Red Hat Enterprise Linux je bil uveden na trg leta 2003 in je popolnoma komercialna različica Linuxa. Različica Enterprise je pred uvedbo na trg podvržena bolj podrobnim preizkusom zmogljivosti in pravilnosti delovanja. Sistem je na voljo v nekaj jezikovnih različicah. Vse trenutno dostopne različice sistema se stalno posodabljajo in so na voljo preko Red Hat Network. Vsak uporabnik sistema z veljavno naročnino lahko uporablja katero koli različico sistema s polno garancijo zmogljivosti in pravilnosti delovanja. Komercialna podpora za sistem Red Hat je na voljo v treh osnovnih paketih: Basic, Standard in Premium.

 

Razprodaja
Potrebuješ opremo zelo nujno ali imaš zelo omejena razpoložljiva sredstva? Oglejte si, kaj vam ponujamo v razprodaji!
Imaš kakšno vprašanje?
Telefoniraj nam ali piši:

+386 1 600 9369
info at senetic dot si
Trenutne promocije:
-51%
-14%
-14%
Incorrect e-mail address
Pridružite se našim novicam in ostanite na tekočem z našimi promocijami in novimi izdelki.
Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Zahvaljujemo se vam! Vaš naslov elektronske pošte potrebuje potrditev. Preverite pošto, sporočilo smo poslali na naslov %1$s.
Partnerstva
Načini plačila
Metode pošiljanja