0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.
Red Hat


Red Hat logo

Je ameriško računalniško podjetje, ustanovljeno leta 1993. Poznano je predvsem po svojem vodilnem izdelku Red Hat Linux, ki je različica Linuxa. Družba podpira tudi prosto programje in prispeva k razvoju sistema Fedora.

 

Red Hat Linux je najstarejša različica Linuxa Popularnost je pridobila zahvaljujoč precejšnjemu številu nastavitvenih orodij, ki so začetnim uporabnikom omogočale optimalno upravljanje sistema, podpora RPM paketov pa je olajšala namestitev programske opreme. Zadnja različica sistema, ki je bila na voljo, je bila označena s številko 9. Nato je bil sistem razdeljen na dve veji: nekomercialno z imenom Fedore in komercialno različico Red Hat Enterprise Linux. Sistema temeljita na grafičnem delovnem okolju GNOME.

 

Sistem se najpogosteje uporablja v sistemih za upravljanje strežnikov tiska, pošte, podatkovnih baz in delovnih postajah ter v sistemih, odgovornih za usmerjanje prometa v omrežju.

 

Stabilnost, ki jo nudi sistem, je bila hitro opažena in uporabljena na dinamično se razvijajočem spletnem trgu. Večplatformnost in podpora številnih omrežnih protokolov je omogočila učinkovito integracijo več operacijskih sistemov različnih proizvajalcev.

 

Red Hat Enterprise Linux je bil uveden na trg leta 2003 in je popolnoma komercialna različica Linuxa. Različica Enterprise je pred uvedbo na trg podvržena bolj podrobnim preizkusom zmogljivosti in pravilnosti delovanja. Sistem je na voljo v nekaj jezikovnih različicah. Vse trenutno dostopne različice sistema se stalno posodabljajo in so na voljo preko Red Hat Network. Vsak uporabnik sistema z veljavno naročnino lahko uporablja katero koli različico sistema s polno garancijo zmogljivosti in pravilnosti delovanja. Komercialna podpora za sistem Red Hat je na voljo v treh osnovnih paketih: Basic, Standard in Premium.

 

Trenutne promocije
Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Partnerstva
Načini plačila
Metode pošiljanja
EBA National Winner Banner