0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena! Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.
Skontaktuj się z nami
<
Prosim, da nam posredujete svoje podatke. Brez teh podatkov ne bomo znali odgovoriti na vaše povpraševanje in ne bomo poslali ponudbe. Po sprejemu povpraševanja naš prodajni oddelek se bo potrudil, da bi pripravil najboljšo ponudbo za vas.

Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.
Tip licence je že izbran. Da spremenite tip licence je treba izbrisati konfigurator.

Zapri
Želite izbrisati konfigurator?DaNe
Izbrani izdelek spada v drugi tip licence kot nastavljena.
Če želite dodati izdelek je treba izbrisati konfigurator.

Zapri
Vrste licenciranja Microsoft:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Potrebujete pomoč ali nasvet?
Naš prodajni oddelek bo vam z veseljem posredoval podatke, ki jih potrebujete:
+386 1 600 9369
software at senetic dot si
Microsoft Open Value
Licenčni program Microsoft Open Value je zasnovan za podjetja, ki se zanimajo za nakup trajnih licenc (neomejen rok trajanja), toda licenco želijo plačati v različnih obrokih ali v obliki enkratnega plačila. Pogodba se sklene za 3 leta. Vse licence so dostopne z Software Assurance (L+SA).

Prejšnje pogodbe:

Vrsta licence glede na vrsto subjekta, za katerega želite kupiti licenco:

Možnost licenciranja Open Value za državno upravo je na voljo za uporabo v malih in srednjih ustanovah javne uprave. Ta licenca omogoča nakup programske opreme Microsoft po posebni ugodni ceni.
Možnost za celo podjetje:

Ta različica je zasnovana za podjetja, ki želijo kupiti licenco za programsko opremo Microsoft na elastičen način, v kakršnemkoli številu in kadarkoli v času trajanja pogodbe.
Vse licence so na voljo z Software Assurance.

Ta različica je zasnovana za podjetja, ki imajo najmanj 5 računalnikov v podjetju in hočejo poenotiti svojo programsko opremo na vseh svojih računalnikih z najmanj enim izmed naslednjih izdelkov: Windows 7 Enterprise posodobitev, Office professional Plus, licence za dostop do strežnikov, t.i. Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL ali Windows Essential Business Server CAL.
Plačilo


Naprej

Če poznate licenciranje Microsoft Open Value in bi želeli svobodno izbirati med vsemi izdelki ponujenimi v tem licenciranju izkoristite naše orodje za strokovnjake.Naročilo

  Izbrani izdelki:
Izbriši Izbriši

Izbrani izdelki

Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Načini plačila
Metode pošiljanja
Certifikati in nagrade