0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.
Juniper


Podjetje Juniper je drug pomemben svetovni proizvajalec omrežne opreme. Ta ameriška firma vse od začetka svoje dejavnosti nudi rešitve najpomembnejših in največjih težav, povezanih z delovanjem računalniških omrežij.  Hiter tehnološki razvoj in uvajanje novih rešitev hitreje od konkurence sta podjetju omogočila, da je osvojilo znaten del svetovnega trga.

 

Juniperjeva ponudba temelji na pametnih omrežnih rešitvah in pestri izbiri izdelkov, kar omogoča zadovoljevanje potreb tako poslovnih, kot tudi zasebnih strank. Široka paleta izdelkov, med katerimi najdemo usmerjevalnike, preklopnike in popularne požarne zidove, ki temeljijo na varnostnem sistemu NetScreen.

 

Prilagodljivost, nemoteno delovanje in visoka zmogljivost so osnovne značilnosti izdelkov znamke Juniper. Zahvaljujoč prijaznemu in enostavnemu za uporabo sistemu upravljanja naprave postajajo vse bolj priljubljene med končnimi uporabniki.

 

Inovativen, unikaten in namenski sistem upravljanja z imenom Junos omogoča maksimalen prihranek časa, ki ga porabimo za nastavitev in upravljanje sistemov, ki temeljijo na napravah znamke Juniper. Njegova maksimalna zmogljivost, dodelanost in brezhibno delovanje ne zahtevajo od uporabnika poglobljenega znanja dokumentacije in podrobnih navodil za uporabo.

 

Ethernetowi preklopniki (popolnoma nastavljiva serija EX) so idealni za uporabo v malih, srednjih in velikih podjetjih, ustanovah in uradih, saj so popoln odgovor na vse večjo potrebo po visoki dostopnosti, komutativnosti in mobilnosti podatkov.

 

Ogromen sloves na trgu so si pridobili požarni zidovi (najpopularnejše so rešitve iz serije SRX). Juniperjevi požarni zidovi vsebujejo veliko varnostnih rešitev in zaščitnih mehanizmov, ki so idealno združljive z operativnim sistemom JUNOS. SRX izdelki veljajo za prilagodljive požarne zidove za zaščito DataCenter z možnostjo upravljanja prometa vse do ravni 20-30 GB/s, ki uporabljajo znane in preverjene zaščite serije NetScreen.

 

Široka izbira izdelkov in njihova ogromna prilagodljivost bosta zadovoljili vsako, tudi najbolj zahtevno stranko.

 

Trenutne promocije
Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Partnerstva
Načini plačila
Metode pošiljanja
EBA National Winner Banner