0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena! Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.
HP

HP Logo

Hewlett-Packard Company (HP) je eno največjih IT podjetij na svetu, ki proizvaja med drugim osebne računalnike, tiskalnike, strežnike, monitorje, delovne postaje. Zgodovina HP sega v medvojno obdobje; družba je vse od začetka delovala v skladu s filozofijo usklajene, stalne rasti. Za najpomembnejši sestavni del podjetja so vedno šteli vestne in zanesljive delavce, zaradi katerih je družba vedno lahko mirno gledala v prihodnost.

 

Dolgoletne izkušnje na področju proizvodnje elektronskih naprav in priprav so podjetju omogočile doseganje najvišjih kazalcev kakovosti, zmogljivosti in prilagodljivosti naprav. To omogoča upravljanje poljubno obremenjenega sistema. Odprtost na potrebe trga in želja po odkrivanju novega sta prispevali k več inovativnim rešitvam in patentiranim izumom.

 

Družba HP se že dobrih 60 let ukvarja s proizvodnjo računalnikov. Razvila in uvedla je tudi diskete 3,5 palca. Hewlett-Packard podpira tudi različne rešitve za tiskanje in obdelavo slike ter velja za starša Silicijeve doline v ZDA.

 

HP-jeva ponudba obsega bogato paleto izdelkov, med katerimi velja izpostaviti:

- profesionalne delovne postaje (serije Z1, Z220, Z420, Z620, Z820),
- strežnike vrste blade, tower in rack (serije DL, ML, BladeCenter),
- omrežne preklopnike in usmerjevalnike,
- požarne zidove,
- naprave za brezžična omrežja (WiFi),
- tiskalnike, monitorje in druge izdelke za široko rabo.

 

Polna paleta strežniških rešitev, masovnih pomnilnikov ali matičnih diskov uporabnikom omogoča idealno prilagoditev naprav svojim potrebam tako v gospodinjstvu kot tudi v velikem podjetju, kjer delajo. Zahvaljujoč uporabi najnovejših razpoložljivih tehnologij izdelki postanejo popolnoma univerzalni in enostavnejši za vzdrževanje in upravljanje.

 

HP poleg visoke kakovosti izdelkov skrbi tudi za zaščito okolja, že več let se uvršča na sam vrh lestvice najbolj zelenih znamk na svetu.

Izbrani izdelki

Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Načini plačila
Metode pošiljanja
Certifikati in nagrade