0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena! Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.
Fujitsu

Fujitsu logo

Fujitsu je korporacija japonskega rodu, specializirana za področje proizvodnje računalniške opreme, med drugim superračunalnikov, osebnih računalnikov PC razreda in strežnikov. Dodatno je podjetje aktivno tudi na področju razvoja in proizvodnje polprevodnikov.

 

Zgodovina podjetja sega v 30. leta XX. stoletja, ko so v sodelovanju s Siemensom začeli proizvodnjo generatorjev in električnih motorjev za spodbujanje te vrste dejavnosti na Japonskem. Družba Fujitsu je bila dolga leta usmerjena na elektroniko in telekomunikacijo, o čemer pričajo komercialni modeli telefonov, osebnih računalnikov, monitorjev in igralnih konzol. Končno se je podjetje omejilo na proizvodnjo strežnikov, masovnih pomnilnikov, računalnikov in odjemalskih naprav, kot so na primer tablični računalniki, dlančniki, vmesniki in periferne naprave.

 

Strežniki Fujitsu so popolne rešitve za mala in srednje velika podjetja. Zahvaljujoč 20 letim dela ekipe Green IT so dosegli visoko zmogljivost in učinkovitost operacijskih sistemov ter rekordno varčnost energije, kar jamči, da bo kupljena naprava izpolnjevala vse strankine zahteve.

 

Med najpopularnejše strežnike sodita modela Primergy TX (serija Tower) ter Primergy RX (serija Rack). Bogata izbira specifikacij izdelkov v ponudbi omogoča popolno prilagodljivost naprave potrebam določenega delovnega okolja.

 

Paleta možnosti strežnikov, z katerimi lahko obogatimo posamezne sisteme, je res široka. Med njimi najdemo procesorje, RAM pomnilnike, trde diske, RAID krmilnike, PCI kartice, napajalnike vrste HotPlug.

 

Ponudba družbe obsega tudi delovne postaje, med katerimi je najbolj popularna serija CELSIUS. Postaje so sestavljene iz visokokakovostnih komponent, lahko jo tudi nadgradimo z dodatnimi elementi, ki povečajo zmogljivost posameznih delov sistema. Idealne so za računalniško podprto inženirsko, arhitekturno in elektronsko načrtovanje ter za finančne analize.

Izbrani izdelki
Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Načini plačila
Metode pošiljanja
Certifikati in nagrade