0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena! Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.
Dell

Dell logo

Dell Computer Corporation je ameriška korporacija, ki deluje po vsem svetu. Družba je specializirana za proizvodnjo računalnikov in perifernih naprav.  Med glavne izdelke podjetja sodijo namizni računalniki, strežniki, prenosniki, optični čitalniki, računalniški pomnilniki, dlančniki in druge periferne naprave.

 

Dell je bil ustanovljen leta 1984 in je vse od začetka velik pomen dajal dinamičnemu razvoju družbe in njenih delavcev. Družba omogoča uresničitev človeških sanj s pomočjo IT tehnologije. Skrbi tudi za okolje in podpira vse inovativne rešitve, ki prispevajo k zaščiti okolja. Zaradi hitrega razvoja je podjetje odprlo podružnice na vseh celinah. Postalo je tudi glavni dobavitelj računalniške opreme za zdravstvo.

 

Najpopularnejše na prave znamke Dell so:

- Strežniki (serija PowerEdge), ki so idealne za vsako podjetje. Dodatno se lahko namestijo tako v ohišja vrste tower kot tudi v strežniške omare. Velika fleksibilnost namestitev omogoča maksimalno prilagoditev zahtevam posameznih oseb. Najbolj poznani modeli so: R320, R420, R520.
- Tiskalniki in tonerji Dell zaradi visoke kakovosti in učinkovitosti tiska so zelo konkurenčni. Ker so zelo zanesljivi, se zanje pogosto odločijo računovodska podjetja, banke in finančne ustanove.
- Zasilni napajalniki UPS so napredna rešitev za zaščito pred izpadi toka. So idealni za zagotavljanje nepretrganega delovanja določenega sistema. Razpolaganje z virom električne energije v posebnih razmerah poveča varnost podatkov, ki se shranjujejo in obdelujejo na strežnikih.

 

Široka izbira različic strežnikov zagotavlja univerzalnost in optimalno prilagoditev potrebam posameznih podjetij, ljudi in ustanov. Tu najdemo trde diske, RAM pomnilnike, omrežne kartice ter nosilne tirnice in ventilatorje.

Izbrani izdelki
Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Načini plačila
Metode pošiljanja
Certifikati in nagrade