Tvoja košarica
Izdelki naročilo: 0Znesek: 0,00 €
Izdelki povpraševanje: 0Znesek: 0,00 €
Nakladanje...
Potrebujete pomoč ali nasvet?
Naš prodajni oddelek bo vam z veseljem posredoval podatke, ki jih potrebujete:
+386 1 600 9369

E-mail
info at senetic dot si


Cisco Logo

Je Ameriško, svetovno priznano podjetje, specializirano na področju omrežnih naprav, med katere sodijo usmerjevalniki, omrežni preklopniki, požarni zidovi, telefonski vmesniki, naprave za brezžična omrežja, IP telefoni za VOIP telefonijo.

 

Zaradi odličnih komponent, uporabljenih za proizvodnjo naprav proizvajalca Cisco, so njegovi izdelki vzor, ki ga posnema cela konkurenca v boju za svetovne trge omrežnih naprav. Inovativne rešitve, inteligentni sistemi upravljanja in polna optimizacija delovanja in možnosti so značilnosti, ki si jih želijo končni uporabniki. Široka ponudba izdelkov omogoča idealno prilagajanje potrebam strank, brezhibno delovanje in jamstvo največje funkcionalnosti pa sta si zaslužila veliko priznanje tako med posamezniki kot tudi velikimi podjetji in korporacijami.

 

Omrežni preklopniki in usmerjevalniki znamke Cisco nudijo največjo možno prilagodljivost, visoko zmogljivost in občutek varnosti dostopa do razpoložljivih virov in možnosti. Široka izbira modelov kljub zelo obširni nastavitveni plošči omogoča hitro nastavitev in enostavno upravljanje možnosti naprave.

 

Omrežni požarni zidov znamke Cisco veljajo za ene najbolj zanesljivih na trgu. Ker temeljijo na modularni platformi, omogočajo prilagajanje naprav varnostnim zahtevam posameznih omrežij, uporabljene različne metode pa znatno povečajo varnost podatkov v določenem sistemu.

 

Široko znane so tudi rešitve za IP telefonijo, med katere sodijo VOIP telefoni, ki omogočajo največje možno znižanje stroškov, povezanih s telefonskimi povezavami. Dovršeni modeli telefonov z zasloni, konferenčne postaje, videofoni, napajalniki in veliko drugih elementov zagotavljajo popolno kakovost povezave in možnost prilagoditve vsakemu uporabniku.

 

Ciscove naprave, ki jih v zadnjem času poimenujejo kar »sopomenka interneta«, že vrsto let uživajo priznanje zadovoljnih strank.  Uporabljajo se za vzpostavitev in razširitev več spletnih rešitev, zdaj tudi po privlačnih nižjih cenah.

Razprodaja
Potrebuješ opremo zelo nujno ali imaš zelo omejena razpoložljiva sredstva? Oglejte si, kaj vam ponujamo v razprodaji!
Imaš kakšno vprašanje?
Telefoniraj nam ali piši:

+386 1 600 9369
info at senetic dot si
Trenutne promocije:
-24%
-18%
-32%
Incorrect e-mail address
Pridružite se našim novicam in ostanite na tekočem z našimi promocijami in novimi izdelki.
Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Zahvaljujemo se vam!
Partnerstva
Načini plačila
Metode pošiljanja