0
Povpraševanje
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Nakladanje...
Nakladanje...
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena! Povpraševanje in naročilo sta bila posodobljena!
Izdelek je na zalogi.
Žal nam je, izdelek je na zalogi.
Cisco

Cisco Logo

Je Ameriško, svetovno priznano podjetje, specializirano na področju omrežnih naprav, med katere sodijo usmerjevalniki, omrežni preklopniki, požarni zidovi, telefonski vmesniki, naprave za brezžična omrežja, IP telefoni za VOIP telefonijo.

 

Zaradi odličnih komponent, uporabljenih za proizvodnjo naprav proizvajalca Cisco, so njegovi izdelki vzor, ki ga posnema cela konkurenca v boju za svetovne trge omrežnih naprav. Inovativne rešitve, inteligentni sistemi upravljanja in polna optimizacija delovanja in možnosti so značilnosti, ki si jih želijo končni uporabniki. Široka ponudba izdelkov omogoča idealno prilagajanje potrebam strank, brezhibno delovanje in jamstvo največje funkcionalnosti pa sta si zaslužila veliko priznanje tako med posamezniki kot tudi velikimi podjetji in korporacijami.

 

Omrežni preklopniki in usmerjevalniki znamke Cisco nudijo največjo možno prilagodljivost, visoko zmogljivost in občutek varnosti dostopa do razpoložljivih virov in možnosti. Široka izbira modelov kljub zelo obširni nastavitveni plošči omogoča hitro nastavitev in enostavno upravljanje možnosti naprave.

 

Omrežni požarni zidov znamke Cisco veljajo za ene najbolj zanesljivih na trgu. Ker temeljijo na modularni platformi, omogočajo prilagajanje naprav varnostnim zahtevam posameznih omrežij, uporabljene različne metode pa znatno povečajo varnost podatkov v določenem sistemu.

 

Široko znane so tudi rešitve za IP telefonijo, med katere sodijo VOIP telefoni, ki omogočajo največje možno znižanje stroškov, povezanih s telefonskimi povezavami. Dovršeni modeli telefonov z zasloni, konferenčne postaje, videofoni, napajalniki in veliko drugih elementov zagotavljajo popolno kakovost povezave in možnost prilagoditve vsakemu uporabniku.

 

Ciscove naprave, ki jih v zadnjem času poimenujejo kar »sopomenka interneta«, že vrsto let uživajo priznanje zadovoljnih strank.  Uporabljajo se za vzpostavitev in razširitev več spletnih rešitev, zdaj tudi po privlačnih nižjih cenah.

Izbrani izdelki

Ostanite v stiku!
Pridružite se našim novicam in ostanite seznanjeni z našimi promocijami in novicami.

S klikom na gumb »Prijava« se strinjate s prejemanjem reklamnih sporočil na svoj elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bo upravljalo podjetje Senetic GmbH s sedežem v Senetic GmbH, Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov ter popraviti, izbrisati ali omejiti obdelavo podatkov, kot tudi nasprotovati obdelavi podatkov. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti.

Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Hvala!
Preverite mapo »Prejeto«. Prejeli boste sporočilo, v katerem vas prosimo, da potrdite prijavo na novice.
Načini plačila
Metode pošiljanja
Certifikati in nagrade