Tvoja košarica
Izdelki naročilo: 0Znesek: 0,00 €
Izdelki povpraševanje: 0Znesek: 0,00 €
Nakladanje...
Potrebujete pomoč ali nasvet?
Naš prodajni oddelek bo vam z veseljem posredoval podatke, ki jih potrebujete:
+386 1 600 9369

E-mail
info at senetic dot si


APC logo

APC (American Power Conversion Corporation) je svetovno priznan proizvajalec sistemov za neprekinjeno napajanje z energijo (UPS – Uninterruptible Power Supply). Med glavne izdelke družbe sodijo elektronske naprave za zaščito strojev pred skoki napetosti in nihanji moči ter aparatura za zagotavljanje zasilnega napajanja.

 

Zgodovina družbe APC sega v leto 1981, ko so inženirji iz MIT (Massachusetts Institute of Technology) začeli izvajati vladni projekt, čigar cilj je bila uporaba sončne energije. Po zaključitvi projekta leta 1984 je družba začela dejavnost na področju naprav UPS.

 

Firma APC je poznana po visokih kakovostnih standardih, razvoju tehnologij in inovativnih rešitev na področju zagotavljanja neprekinjenega delovanja omrežnih sistemov kritičnega pomena (NCPI).

 

V ponudbi družbe glavno mesto zavzemajo naprave Back-UPS, ki se najpogosteje uporabijo v gospodinjstvih in malih podjetjih. To je osnovna serija zaščitnih naprav. Naprave iz te serije so zaščitene z občasnim samodejnim testom, ki omogoča zgodnje odkrivanje sprememb akumulatorja. Zahvaljujoč temu lahko odkrijemo vse morebitne okvare akumulatorja in zelo hitro uvedemo preventivne ukrepe.

 

Za večja podjetja priporočamo naprave iz skupine Smart-UPS. Zagotavljanje neprekinjenega napajanja z energijo v primeru večjih podjetij je lahko bistvenega pomena za vzdrževanje proizvodnje in skupnega dela več oseb. Med njimi so najpopularnejši naslednji modeli: seriji SMT in SUA ter seriji SURT in SURTD.

 

Družba APC je poskrbela tudi za bogato ponudbo opreme za svoje naprave, med katero najdemo med drugim baterijski sestavi v blistrih in napajalne letve.

 

Naprave APC UPS so idealne za uporabo v računalniških omrežjih, kjer zagotavljajo potrebno zaščito strežnikov, usmerjevalnikov in preklopnikov. Izredno zanesljivi in zmogljivi modeli zagotovijo potrebno zaščito vsaki napravi.

Razprodaja
Potrebuješ opremo zelo nujno ali imaš zelo omejena razpoložljiva sredstva? Oglejte si, kaj vam ponujamo v razprodaji!
Imaš kakšno vprašanje?
Telefoniraj nam ali piši:

+386 1 600 9369
info at senetic dot si
Trenutne promocije:
-14%
-21%
-59%
Incorrect e-mail address
Pridružite se našim novicam in ostanite na tekočem z našimi promocijami in novimi izdelki.
Incorrect e-mail address
This e-mail address has already been confirmed.
This e-mail address has not been confirmed yet.
Zahvaljujemo se vam!
Partnerstva
Načini plačila
Metode pošiljanja